Hava Durumu

Bursa'da büyük yangın!

Bursa-İstanbul yolunda bir plastik deposunda çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Siyah dumanlar gök yüzüne yükselirken, çok ayıda itfaiye yangına halen müdahale etti. Yangında 2 iş yeri çalışanı ile bir itfaiye eri dumandan etkilenirken yangın kontrol altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2020 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2020 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da büyük yangın!

Merkez Osmangazi ilçesi 3. Bahçeli Sokak'ta, strafor dekorasyon malzemeleri üreten bir fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, ihbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 25 itfaiye personeli, 8 itfaiye aracıyla yangına müdahale etti. Bölgeye AFAD ekipleri de yönlendirilirken, alevler fabrikanın yanındaki otluk alana da sıçradı.

Gökyüzünü kaplayan duman, kent merkezinden de görüldü.

Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine 8 itfaiye aracı ve 25 personel ile gelen itfaiye ekipleri, vakit kaybetmeden yangını söndürme çalışmalarına başladı.

Dumandan etkilenen 2 işyeri çalışanın yanı sıra bir itfaiye eri dumandan etkilenirken, ilk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Bölgeye AFAD ekipleri de sevk edilirken, fabrika yanındaki otluk alana da sıçrayan yangın henüz kontrol altına alınamadı.

İtfaiye ekipleri, alevlerin fabrikanın yanında bulunan bir ahır ve yapı malzemesi satan bir işyerine alevlerin sıçramaması için büyük çaba harcadı.

KONTROL ALTINA ALINDI

Yükselen siyah dumanın kentin birçok bölgesinden görüldüğü yangını söndürebilmek için yoğun çaba harcayan itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak soğutma çalışmasına başladı. Yangın, tesiste büyük hasara yol açtı.

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada, 18 itfaiye aracı ve 45 personel ile müdahale edilen yangının çıkış nedeninin tespiti için çalışma başlatıldığı duyuruldu.

İŞTE OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.