Hava Durumu

Bursa'da çalındıktan sonra bulunan çelik kasasını sergiliyor

Bursa'da bir inşaat firmasının ofisine giren hırsızlar içersinde para ve senet bulunan 200 kilo ağırlığındaki çelik kasayı alıp kaçtı. İçi boşaltıldıktan sonra baraj gölüne atılan çelik kasa çıkartılarak işyeri sahibine teslim edildi. İşyeri sahibi Mehmet Kaya, çelik bile olsa bir işe yaramadığını öne sürdüğü kasayı işyerinin önüne herkesin görmesi için bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da çalındıktan sonra bulunan çelik kasasını sergiliyor

İnegöl'ün Fatih Mahallesi Samyeli Caddesi üzerindeki apartmanın zemin katında bulunan Mehmet Kaya'ya ait inşaat firmasını ofisine geçtiğimiz salı gecesi giren 5 hırsız, içersinde 35 bin lira nakit para ve 96 bin liralık çek bulunan kasayı alıp kaçtı. Hırsızlık olayı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Haber verilmesi sonucu araştırma başlatan ve güvenlik kamerası görüntülerini izleyen İnegöl Polisi, kimliğini tespit ettiği şüphelilerden Mevlüt U.'yu yakaladı. Sorgulamasında suçunu kabul eden Mevlüt U., "Kasayı beş kişi çaldık. Sonra kazma ile parçalayıp içersindeki para ve çekleri alıp kasayı Babasultan Barajı'na attık. Dönüşte kaza yaptık. Arkadaşlarımın dördü hafif yaralanıp hastaneye kaldırıldı. Muayene sonrası taburcu edildi" dedi.

İnegöl polisi kimliğini tespit ettiği 4 kişiyi ararken barajdan çıkartılan kasa ise Mehmet Kaya'ya teslim edildi. Çelik kasaların çalınmasının bu kadar basit olmaması gerektiğini söyleyen Kaya, çelik bile olsa bir işe yaramadığını öne sürdüğü parçalanan kasayı vatandaşların görmesi için işyerinin önüne bıraktı. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.