Hava Durumu

Bursa'da çatıdan yatak odasına bakın ne düştü

Bursa’nın Karacabey ilçesinde damdaki ineğin yatak odasına düşmesi büyük bir şaşkınlığa sebep oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2014 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2014 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da çatıdan yatak odasına bakın ne düştü

Olay, Karacabey ilçesine bağlı Yeniköy’de meydana geldi. Cevdet Karaçoban’a ait orman dibindeki tek katlı müstakil evin çatısında ormandaki meşe ağaçlarının tohumları birikti. Evin yakınlarından geçen bir inek, yemek için tohumların olduğu çatıya atladı. Eternit denilen ince bir yapıdan oluşan çatı, yarım ton ağırlığındaki ineğe dayanamayınca inanılmaz olay meydana geldi. Büyük bir gürültüyle evin yatak odasına düşen inek herkesi şaşkına çevirdi.

Olayın gündüz saatlerinde olması ve yatak odasında kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı önlerken, gürültüyle düşen ineğin çıkardığı ses ev sakinlerini yüreğini kaldırdı. Sesin geldiği yöne koşan aile sakinleri, yataklarının üstünde inek görünce şaşkına döndü. Kısa süreli şoku üzerilerinden atan ev sakinleri, kendileri gibi şoka giren ineği ürkütmeden samanla sakinleştirerek dışarı çıkardı.

Yaşanan kazanın gece olmamasının büyük bir faciayı önlediğini ifaden eden Ömer Karaçoban, "İnek tam yatağın üstüne düşmüş. Eğer altında yatan birileri olsaydı sakat kalabilirlerdi. Hiç kimse üstüne düşen inek yüzünden sakat kalmak istemez. Sesi duyup içeri koştuğumuzda inek görünce önce olayın nasıl olduğunu çözmeye çalıştık. Sonrasında hepimiz bu komik duruma güldük. Maşallah inek de çok şanslı çıktı. O kadar yüksekten ve görmeden bastığı çatıdan aşağı tamda yatağın üstüne dört ayağının üzerine düşmüş. İnek te bizde çok şanslıyız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.