Hava Durumu

Bursa'da CHP'li gençlerden işaret diliyle 'Gençliğe Hitabe'

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Gençlik Kolu, Bursa ilçelerinden katılımla "Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni seslendirdi. Yaklaşık 15 günlük bir çalışma sonucu farklı zaman ve mekanlarda çekilen videolar montajla birleştirilerek elde edilen tek video sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi topladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2020 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2020 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da CHP'li gençlerden işaret diliyle 'Gençliğe Hitabe'

Gençler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini bir yandan seslendirirken, bir yandan da işaret diline döktüler. Bir araya gelemedikleri için de hitabeyi parça parça çekip tek videoda birleştirdiler. CHP Gemlik Gençlik Kolu Başkanı Ümit Balta, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu gençlere, Covid-19 pandemisi nedeniyle ileri tarihe bırakılan İl Gençlik Kolları kongresi için adaylıklarını açıklamış üç başkan adayı da eşlik etti.

CHP Gemlik İlçe Başkanı Ümit Balta, sokağa çıkma yasağını nedeniyle herkesin evde kaldığı bugünlerde ülkenin tüm gençlerinin memleketin geleceğinde gerçek söz sahipleri olduğunu bir kez daha hatırlatmak için harekete geçtiklerini belirterek, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere 1927 yılında emanet ettiği hitabeyi, işaret dili bilmemelerine rağmen, Gemlik gençlik kolumuzun öncülüğünde, il-ilçe gençlik kolu başkanlıklarımız ve meclis üyelerimiz ile toplumun tüm kesimlerine hitap etmek maksadıyla seslendirerek böyle bir video hazırladık" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.