Hava Durumu

Bursa'da CHP ve İYİ Partili Kadınlar işbirliği sözü verdiler...

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Bursa Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsniye Pıtırlı ve yöneticileri ziyaret ederek başarılar dilediler.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2020 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2020 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da CHP ve İYİ Partili Kadınlar işbirliği sözü verdiler...

İYİ Parti İl Başkanlığında yapılan ziyaret buluşmasında, İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da kısa bir selamlama konuşması yaparak, ittifak partilerinin kadın buluşmasının önemini vurguladı.

ORTAK PROJELER YAPILACAK

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı sonunda, İYİ Parti ve CHP'li kadınlar birçok ortak proje üzerinde fikir birliğine vardılar. Özellikle kadına şiddet ve çocuk tacizleri konularında ses getirecek projeleri hayata geçirme sözü verdiler.

Ortak aklın önemine değinen partili kadınlar, hiç zaman kaybetmeden de harekete geçeceklerini belirttiler.

İYİ Parti Bursa il Kadın Politikaları Başkanı Hüsniye Pıtırlı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "İYİ Parti ağırlıklı olarak bir kadın ve gençlik hareketidir. Ne yazık ki, gençlerimiz mutsuz ve umutsuzdur. Bu sebepten beyin göçü hızlanmış, işsizlik nedeniyle biz annelerin en değerli varlıkları olan çocuklarımız geleceğe dair umutlarını yitirmişlerdir" dedi.

KADINSIZ BAŞARI OLMAZ

Kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Pıtırlı, "Dahası son yıllarda artan çocuk tacizleri örtbas edilmekte, gerçek rakamlar kamuoyuyla paylaşılmamaktadır.

Kadınlar olarak içimizi acıtan, yüreğimizi dağlayan bu acılar karşında sessiz kalmayacağız. Bu nedenle, çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Çünkü başarı kadınların çalışması ve azmiyle kazanılacaktır. Tarihimiz bunun örnekleri ile doludur. Unutulmamalıdır ki,

kadınların katılmadığı hiç bir mücadele başarıya ulaşamaz" şeklinde konuştu.

OMUZ OMUZA OLACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş da aynı hassasiyetleri taşıdıklarını ifade etti. Ortak değerlerde her zaman buluştuklarını vurgulayan Okumuş, "Millet İttifakı'nın kadın neferleri olarak yan yana yürümeye ve dayanışma içerisinde olmaya hazırız. İYİ Partili hemcinslerimizle omuz omuza mücadele içinde olacağız ve birlikte çok güzel işler yapacağız. Kadınlar olmadan demokrasiyi yeniden tesis etmek asla mümkün değildir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.