Hava Durumu

Bursa'da cinnet! Kardeşini öldürüp intihar etti...

Bursa'da aynı evde tartışan ağabey kardeşin kavgasında kan aktı. Kardeşini ruhsatlı tabancasıyla öldüren ağabey, aynı tabanca ile intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2021 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2021 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da cinnet! Kardeşini öldürüp intihar etti...

Edinilen bilgiye göre, olay Nilüfer ilçesi Barış Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi.

Anksiyete hastası olduğu iddia edilen 57 yaşındaki Hasan Ateşli, şizofren hastası olduğu iddia edilen 53 yaşındaki kardeşi İbrahim Ateşli'yi kendisine ait ruhsatlı tabancasıyla öldürdü.

Ağabey Ateşli daha sonra aynı silahla kendisine ateş ederek canına kıydı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevkedildi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından iki kardeşinde olay yerinde hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri evde geniş çaplı inceleme yaparken; tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Ablası ile birlikte kalan İbrahim Ateşli'nin 2 çocuk babası ağabeyi Hasan Ateşli'ye telefon edip eve çağırdığını iddia edildi. Acı haberi alıp olay yerine koşan Hasan Ateşli'nin eşi S.A. olay yerinde fenalık geçirince sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi.

HAZIR BETON FİRMASI ORTAĞI

Bursa'da, evinin balkonunda tartıştığı kardeşi İbrahim Ateşli'yi (53) tabancayla vurup öldürdükten sonra yaşamına son veren Hasan Ateşli'nin iş insanı olduğu öğrenildi.

Kentte inşaat sektöründe hazır beton üretimi yapan bir firmanın ortağı olan Hasan Ateşli'nin müzikle de ilgilendiği ve video paylaşım sitesinde şarkılarını paylaştığı ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.