Hava Durumu

Bursa'da çocukların bayramı erken başladı

Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından ülke genelinde hızla alınan tedbir kararları kapsamında 22 Mart'tan itibaren 20 yaş altındaki çocuk ve gençlere sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Normalleşme planına göre ise bugün 0-14 yaş grubunda olanlar 11:00 ile 15:00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olarak dışarı çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2020 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2020 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da çocukların bayramı erken başladı

Orhangazi Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü sabahın ilk saatlerinde ilçe genelindeki tüm parkları dezenfekte çalışmalarına başladı. Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri tarafından da ilçe genelinde 0-14 yaş grubunun sokağa çıkış saatleri arasında sokağa çıkanlara maske uyarısı yapılırken maskesiz olanlara ise maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın " uzun süredir evlerinde sokağa çıkma hasreti yaşayan 0-14 yaş grubu çocuklarımız için bugün bayram havasında ama tedbirli bir şekilde sokağa çıkabilecekler. Devletimizin almış olduğu Korona virüs tedbirlerini her yaş grubunun uyguladığı gibi çocuklarımızda bu uygulamaya riayet ederek bugün sokağa gönül rahatlığı ile çıkacaklar. Çocuklarımız için parklarımızı dezenfekte çalışmalarını sabahın ilk saatinden itibaren başlattık. Zabıta personelimiz 'de sizlerin sokakta kaldığı süre içerisinde hep kontrollerinizi sağlayacak ve maskesiz olan çocuklarımıza maske temini yapacaktır. Her zaman söylüyorum ve bu zorlu süreç bitene kadar da söylemekten asla vazgeçmediğimiz sloganımız; Evde Kal Sağlık Kal Çünkü #HayatEveSığar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.