Hava Durumu

Bursa'da çocukluk hayali için her şeyden vazgeçti!

Bursa'da tekstil atölyesini kapatıp, çocukluk hayali olan çiftlik yaşamını tercih eden Sevgi Öztürk (42), kırsal Dereköy Mahallesi'nde stresten uzak bir hayat yaşıyor. Çocukluk hayali olan çiftliğe yerleşen Öztürk, "Adeta yeniden doğdum. Burada tek başıma yaşıyorum. Koyun, kuzu ve köpeklerimle oldukça mutluyum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2019 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2019 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da çocukluk hayali için her şeyden vazgeçti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde işlettiği tekstil atölyesini ani bir kararla kapatan Sevgi Öztürk çocukluk hayalini gerçekleştirmek için Yenişehir'in kırsal Dereköy Mahallesi'ne taşındı. Kiraladığı çiftlikte yaşamaya başlayan Öztürk, doğanın kucağında, çiftlik hayatını tek başına çekip çeviriyor. Çocukluk hayali olan çiftliğe yerleşen Öztürk, "42 yaşımdan sonra adeta yeniden doğdum. Burada tek başıma yaşıyorum. Koyun, kuzu ve köpeklerimle oldukça mutluyuz. Bir de atım var. At binmek çocukluk hayalimdi. Yenişehir Dereköy'deki bu çiftliğimde bu hayalimi de gerçekleştirdim" diye konuştu.

'KUZULARIMI SEVİYORUM ATIMA BİNİYORUM'

Çiftlik hayatının zorluklarına rağmen kendisini son derece dinlendiğini ifade eden Öztürk, büyükşehirlerde artık yaşayamayacağına inandığını anlattı. Öztürk, "Yenişehir ilçe merkezine bir iş için inerken, uygun giysilerimi giyiyorum. Çiftliğe geri dönünce hemen üstümdekileri çıkarıp şalvarımı giyiyor ve işlerime koyuluyorum. Dinlenmek için kuzularımı seviyor, atıma biniyorum" dedi. Şehir hayatından köy hayatına dönmenin kendisinde herhangi bir sıkıntı oluşturmadığını ifade eden Öztürk, her geçen gün köy yaşam biçiminden keyif almaya başladığını dile getirdi.

'BURADAKİ HAYATI ANLATMAKTA ZORLANIYORUM'

Hayvanlarla, doğayla iç içe yaşamanın kendisine huzur verdiğini vurgulayan Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı:

"Burada öyle bir huzur var ki, yaşamak öyle güzel ki. Yaşam sevincimi daha da artırdı burası. Yaşam mücadelesi ne kadar yoğunsa, hayata o kadar daha sıkı bağlanıyorum. Yaşamın ne kadar güzel olduğunu daha iyi anlıyorum. Sabahlarını uyandığımda kuş seslerini duymak ayrı bir huzur veriyor bana. Yeşillikte gezmek, doğayla iç içe olmak, belli bir saatten sonra hayvanların sesini dinlemek heyecan veriyor. Görmediğim hayvanları görüyorum. Buradaki hayatı anlatmakta zorlanıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.