Hava Durumu

Bursa'da damat olmak çok zor! Önce eğitim sonra...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde damat olmak zor.... Belediye Evlendirme Dairesi memuru Yunus Şentürk, damatları komando eğitiminden geçirmeden nikahlarını kıymıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da damat olmak çok zor! Önce eğitim sonra...
Farklı uygulamaları ile nikahları renklendiren nikah memuru Yunus Şentürk, hayatını Hilal Can ile birleştiren bir gazetenin pazarlama sorumlusu Erdoğan Gündüz’ü de adeta komanda eğitimine tabi tuttu. Safari Restoran'daki nikah merasiminde yakınları ve dostları genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Ancak nikah merasiminde, “Hanife ve Nihat kızı Hilal’i eş olarak kabul ediyor musun?” sorusuna beklenen ses tonunda cevap veremeyen damat Gündüz’e nihat memuru tarafından 20 şınav çekme cezası verildi.

Nikah memuru Yunus Şentürk, damattan ceza olarak nikah masası önünde nizami bir şekilde 20 şınav çekmesini istedi. Nikah memurunun talimatı üzerine şınav çekmeye başlayan damadın yanına sağdıç ve bir arkadaşı da eklendi. Damat ve arkadaşları güçlükle 10 şınavı çekerken, şınavların nizami olmadığını belirten Şentürk, baştan başlamalarını istedi. Şınavların nizami olmaması, nikah memurunun sayıyı unutması üzerine damat ve arkadaşları 50’ye yakın şınav çekerek kan ter içinde kaldı. 



MASAYA ÇIKTI BAĞIRDI

Şınavın ardından yeniden nikah masasına oturan damada bu sefer de “evet” şakası yapıldı. Nikah memurunun sorusuna damadın "evet" cevabı sessiz olunca ikinci ceza geldi. Arka taraftaki davetlilerin "evet" cevabını duymamaları üzerine damat önce sandalyeye ardından nikah masasının üzerine çıkarak “evet” diye bağırdı. Damadın bu imtihanı da geçmesi üzerine nikahları kıyıldı.



Nikah memuru Yunus Şentürk, “Sevgili gençler, şimdiye kadar yüreğiniz ne dediyse onu dinlediniz. Bizim dileğimiz, yüreğinizdeki bu sevginin hiç tükenmeden devam etmesidir. Sevginin sabır, sadakat, emek olduğunu hiçbir zaman unutmayın diyor ve size ömür boyu mutluluklar dilerken, sizi yetiştiren her iki aileyi de kutluyorum" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.