Hava Durumu

Bursa'da dernek kapısına asmışlar! 132 bin TL ceza kesildi

Bursa'da Briç Sevenler Derneği'nde kumar oynayan 42 kişiye, toplam 132 bin 300 TL ceza uygulandı. Dernek üyelerinin polis baskınına karşı güvenlik kamerası sistemi ile önlem aldığı tespit edilirken, polisin ceza yazdığı sırada 2 kişinin tost yemesi ve dernek kapısına asılı 'çıkarken haber ver' yazısı dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da dernek kapısına asmışlar! 132 bin TL ceza kesildi

İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Tahtakale Mahallesi Veziri Caddesi'nde bulunan Briç Sevenler Derneği'nde kumar oynandığı yönünde ihbar üzerine inceleme başlattı.

Ekipler, bir süre fiziki takibe aldıkları adrese çok sayıda kişinin girip çıktığını tespit etti. Polis ekipleri, ablukaya aldıkları derneğe baskın düzenledi.

Baskında, 42 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150'şer liradan toplam 132 bin 300 TL ceza kesildi. Polisin ceza yazdığı sırada 2 kişinin tost yemesi ve dernek kapısına asılı 'çıkarken haber ver' yazısı dikkat çekti.



POLİS BASKININA KARŞI KAMERALI ÖNLEM

Kumar oynatılan derneğe giren polis, şüphelilerin derneğin pencerelerini 3 farklı kalın kumaşlı perdeyle kapattığını ve binanın çevresine kurulan 7 güvenlik kamerası ile dışarıyı izlediklerini tespit etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.