Hava Durumu

Bursa'da Dijital Sanat Akademisi'ne yoğun ilgi

Korona virüsle mücadele kapsamında geniş katılımlı etkinliklere ara verilip, özellikle kültür sanat faaliyetlerini dijital ortama taşıyan Büyükşehir Belediyesi'nin Dijital Sanat Akademisi programı, büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2021 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2021 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Dijital Sanat Akademisi'ne yoğun ilgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dijital Sanat Akademileri 26 Aralık 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilen iki ayrı seminerle başlamış oldu.

Oyuncu ve Yönetmen Celal Kadri Kınoğlu ile Hakan Çimenser'in gerçekleştirdiği Dijital Sanat Akademilerine bu hafta 02 Ocak Cumartesi günü Doç. Dr. Evrim Ölçer Özünel'in gerçekleştireceği 'Hikâye Anlatıcılığı semineri ile devam edilecek. Yoğun bir başvurunun yapıldığı 'Hikâye Anlatıcılığı' başlıklı eğitim çalışması Doç. Dr. Evrim Ölçer Özünel katılımıyla ilerleyen tarihlerde tekrarlanacak.

Tiyatro, resim, heykel, müzik, sinema, edebiyat, görsel sanatlar, plastik sanatlar, Türk Halk Kültürü gibi konularla, bu alanlarla ilgili kişilere ulaşarak daha fazla hayata dokunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Pademinin gölgesinde geçen bu süreçte, Dijital Sanat Akademileri sayesinde konu ile ilgilenen kişileri, konunun uzmanları ile buluşturuyor.

Dijital Sanat Akademileri kapsamında 09 Ocak 2021 tarihinde N. Barış Karayazgan ile birlikte 'Çocuklar, Sanat, Yetenek ve Yaratıcılık Üzerine Farklı Bir Bakış', 16 Ocak 2021 tarihinde ise Ayça Ceylan ile 'Nasıl Bir şey Bu Performans Sanatı?' adlı programlar dijital ortamda gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.