Hava Durumu

Bursa'da dolandırıcılara suçüstü

Bursa’da bir kadını telefonda para isteyerek dolandırmaya çalışan zanlılar, polisin başarılı operasyonu sayesinde suçüstü yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2013 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2013 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da dolandırıcılara suçüstü

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi. K.K. isimli bir kadın, kızını okuldan almaya giderken telefonu çaldı. Telefonda kendisini savcı olarak tanıtan zanlı, K.K.’nin terör örgütü tarafından takip edildiğini söyleyerek para istedi. K.K.’nin kızını okula almaya geldiği sırada sürekli telefonla konuştuğunu ve tedirginliğini fark eden bir şahıs ise, durumdan şüphelenerek polise ihbarda bulundu. K.K. ve kızının bindiği taksinin plakasını alan polis ekipleri, operasyon için harekete geçti.

DOLANDIRICILAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Dolandırıcılarla sürekli telefonda konuşan K.K., 38 bin 700 TL değerinde ziynet eşyası ve parayı bir iş yerinin önüne bırakarak uzaklaştı. Dolandırıcılardan bir tanesi parayı almak için iş yerinin önüne geldiğinde operasyonu başlatan polis ekipleri, Kenan K. (42), Lazgin B. (45), Erhan K. (27) ve Gönül P.'yi gözaltına aldı. Öte yandan dolandırıcıların çantayı aldıktan sonra Gönül P.’nin kiraladığı otomobille kaçacakları öğrenildi.
Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.