Hava Durumu

Bursa'da Dr. Yavuz Durmuş unutulmadı

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Yavuz Durmuş anısına hastane bahçesine fidan diktiler.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Dr. Yavuz Durmuş unutulmadı

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2019 yılında yılın hekimi seçilen ve geçtiğimiz Aralık Ayı'nda ise yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Yavuz Durmuş'u unutmadı. Hastane yönetimi ve mesai arkadaşları, bu kapsamda bir araya gelerek Durmuş adına hastane bahçesine fidan dikim etkinliği gerçekleştirdiler. Etkinlikte konuşan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Levent Özdemir, çalışma arkadaşları olarak Dr. Yavuz Durmuş'un ölümünün kendilerini hala derinden etkilediğini ifade etti.

Dr. Yavuz Durmuş'un iyi bir hekim olmasının yanı sıra aynı zamanda iyi bir insan olarak hatırladıklarını belirten Prof.Dr. Özdemir, "Değerli meslektaşımız Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Yavuz Durmuş, 2011 yılından beri hastanemize özveri ile hizmet ediyordu. Kendisini ne yazık ki Covid nedeniyle geçirdiği yoğun bakım mücadelesinin ardından 52 yaşında kaybettik. Ölümünün üzüntüsü bizi hala derinden etkiliyor. Onun anısı için bugün burada toplandık. Yöneticilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte meslektaşımızı onun anısına fidan dikerek hatırlamak istedik. Yavuz Hocamızı hiç unutmadık, unutmayacağız. Bu fidanlarımızla birlikte Yavuz Hocamızın anısı da hep yeşil kalsın, kendisi kalbimizden, hafızalarımızdan silinmeyecektir. Kendisine bir kez daha Allah'tan rahmet, sevenlerine sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.