Hava Durumu

Bursa'da emekli hakim sahnede kalp krizi geçirdi

Nilüfer Kadın Korosu'nun saz heyetinde görev alan amatör klarnetçi emekli hakim Günay Devrim, konser sırasında kalp krizi geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2014 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2014 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da emekli hakim sahnede kalp krizi geçirdi

Nilüfer Kadın Korosu'nun kadın ve eğitim derneklerinden yöneticilerle bir araya gelmek üzere düzenlediği çay partisi keyifli başladı, ama üzüntüyle sona erdi.

Saz heyetinde görev alan amatör klarnet sanatçısı emekli hakim Günay Devrim, konser sırasında aniden fenalaştı. Heyete eşlik eden Devrim'in, entstrümanı elinden düşünce fenalaştığı anlaşıldı ve derhal 112'ye haber verildi.

Bu sırada salonda bulunan Kızılay ilk yardım eğitmeni Sevim Tanrıkulu, kalp krizi geçirdiği anlaşılan Devrim'e ilk müdahaleyi yaptı. 112 ekibi tarafından Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Günay Devrim'in iki kez duran kalbinin müdahaleyle çalıştırıldığı öğrenildi.

Konseri izlemek üzere salonda bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de hastaneye giderek, Devrim'in durumuyla yakından ilgilendi. Hastane yetkilileri, Günay Devrim'in durumunun çok ciddi olduğunu ve yoğun bakımda kontrol altında tutulduğunu söyledi.

Bu arada gelişmeleri göz yaşları arasında izleyen koro üyeleri de Günay Devrim'in bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle toplantıyı sona erdirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.