Hava Durumu

Bursa'da epilepsi hastası kadın 15 gündür kayıp

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde epilepsi hastası 34 yaşındaki Fatma Demirtaş'tan 15 gündür haber alınamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2014 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2014 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da epilepsi hastası kadın 15 gündür kayıp

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde epilepsi hastası 34 yaşındaki Fatma Demirtaş'tan 15 gündür haber alınamıyor. Eşinin son olarak hayvanları otlatırken görüldüğünü söyleyen Ali Demirtaş, "Her yeri aramamıza rağmen eşime ulaşamadık. Artık arama çalışmalarına son verildi. Ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.

İnegöl'e bağlı Yeniyörük Köyü'nde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Fatma Demirtaş, geçen 18 Ocak'ta hayvanları otlatmak için evinden ayrıldı. Köyün yakınlarındaki merada görülen epilepsi hastası Fatma Demirtaş'tan o günden sonra haber alınamadı.

Eşinin eve dönmemesi üzerine Ali Demirtaş, jandarmaya başvurdu. Çalışma başlatan jandarmanın haber vermesi üzerine Yeniköyür Köyü'ne gelen, AKUT, Sivil Savunma ve Nilüfer Arama ve Kurtarma'dan yaklaşık 120 kişi, bir hafta boyunca kadını aradı ancak sonuç alınamayınca, ekipler çalışmalarına son verdi.

Eşinin rahatsızlığı nedeniyle daha önce birkaç kez evden ayrıldığını fakat kısa süre sonra evine döndüğünü söyleyen Ali Demirtaş, "Fatma'yı her yerde aramamıza rağmen kendisine ulaşamadık. Hiçbir akrabamızın yanına da gitmedi. Hayatından endişe ediyorum. Aramalardan sonuç çıkartamadık. Ne yapacağımızı bilmiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.