Hava Durumu

Bursa'da esnaf istedi, Başkan Taban talimatı verdi

Merpa pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı Alper Taban, pandemi sürecinde alınan tedbirler gereği sadece iki giriş kapısı kullanılan Pazar yerinde esnafın talebi üzerine diğer girişlerin de açılması için talimat verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2020 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2020 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da esnaf istedi, Başkan Taban talimatı verdi

Belediye Başkanı Alper Taban, normalleşme süreciyle beraber farklı alanlarda ziyaret ve buluşmalarını sürdürüyor. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak yapılan ziyaretler kapsamında, bugün Merpa pazarı ziyaret edildi. Köylü pazarıyla Merpa'yı gezen Başkan Taban, esnafa hayırlı işler dileklerini ileterek normalleşme sürecinde uyulması gereken kuralları da hatırlatmayı ihmal etmedi. Pazar ziyareti sırasında esnaf, Başkan Taban'a çiçek takdim etti.

ESNAF GİRİŞLERİN ARTTIRILMASINI TALEP ETTİ

Ziyarette pazarcılarla istişare etme imkanı da bulan Başkan Taban, gelen talepleri de değerlendirdi. Esnaf, pandemi sürecinde tedbir gereği Pazar yerinde sadece 2 kapının kullanılmaya başladığını hatırlattı. Ancak gelinen noktada bu girişlerin yeterli olmadığı, diğer kapıların da açılması talep edildi. Konuyu Zabıta Müdürlüğü ile değerlendiren Başkan Taban, Merpa'nın 6 kapısının da açılması ve vatandaşların dilediği girişi kullanması talimatı verdi.

Başkan Taban'ın talimatıyla Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler 6 girişi de kullanıma açtı. Diğer girişlerde olduğu gibi bu noktalarda da gerekli tedbirlerin alınarak giriş çıkışların yapılacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.