Hava Durumu

Bursa'da ezber bozan düğün arabası

Bursa’da dünya evine giren bir çiftin, düğün arabası yerine otobüsü tercih etmesi Bursa caddelerinde ilginç görüntüler oluşturdu. Düğün otobüsünün Cem Yılmaz'ın AROG ve Vahşi Batı filmlerinde de kullanıldığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2013 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2013 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da ezber bozan düğün arabası

Hayatlarını birleştirmek için evlenmeye karar veren çiftlerin, birbirinden ilginç kutlamaları dikkat çekiyor. Bursa’da evlenmek için dünya evine giren Burak Çandır ve Elif Çandır, şehir turu atmak için tercih ettiği düğün aracı herkesi şaşırttı. Düğün arabası yerine otobüsle şehir turu atan gelin ve damat Bursa caddelerinde renkli görüntüler oluşturdu.

Daha önce Cem Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu ünlü sanatçılar tarafından kullanılan otobüsle düğün yapacakları otele gelen gelin ve damat, yakınları tarafından coşkuyla karşılandı. Kendi düğünlerinin farklı olması için otobüsü tercih ettiklerini kaydeden Damat Burak Çandır, “Farklı olsun dedik. Otomobil, yerine otobüs kiraladım. Eşime de sürpriz yaptım. Otobüs biraz farklı oldu. Ama çok güzel ve unutulmaz oldu” dedi.
Gelin Elif Çandır ise eşinin sürprizi karşısında hayretini gizleyemediğini kaydederek, Çok hoşuma gitti. Hatta otobüsten inmek de istemedim. Bir tur atmak da istedim. Düğün saati yaklaşıyor diye gelmek zorunda kaldık” diye konuştu.

CEM YILMAZ’DAN ÖVGÜ

Bursalı bir otomotiv firmasının yetkililerinden Ahmet Filiz ise otobüsün daha önce Cem Yılmaz’ın A.R.O.G. ve Yahşi Batı filmlerinde kullanıldığını ifade ederek, “Burak bey bizi aradı. Düğün otobüsü yapabilir miyiz diye sordu. Biz de niye olmasın dedik. Bu tarz bir organizasyon gerçekleştirdik. Aracımız 15 kişilik oturma grubu var. Yatak odası da bulunuyor. Sanatçılar bu aracı kullanıyor. Cem Yılmaz’ın iki filminde bu aracı kullandık. Hatta Cem Yılmaz, bu otobüsü stand-up şovlarında da kullandı. Hep düğün arabası oluyordu. Ama otobüs nadir. Bizi görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.