Hava Durumu

Bursa'da faili meçhul kaza

Bursa'nın İznik ilçesinde meydana gelen tek taraflı kazada, polis, sırra kadem basan kazazede ya da kazazedeleri arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2014 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2014 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da faili meçhul kaza

İlginç kaza, İznik-Yenişehir kara yolu üzerinde meydana geldi. 54 RC 666 plakalı lüks otomobil, elektrik direğine çarptıktan sonra, sürücüsü tarafından terk edilmiş halde bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza yapan sürücüyü tarlalarda aradı, ancak bir türlü ulaşamadı. Büyük hasar gören araçtan yara almadan kurtulması mümkün görünmeyen sürücünün izi hastanede de sürüldü, ancak buradan da bir sonuç alınamadı. Sırra kadem basan sürücü polisi şaşkına çevirdi. Kaza mahaline olay yeri inceleme ekibi çağrıldı.

Polis, lüks otomobilde inceleme yaparak, araçta kaç kişi olduğunu tespit etmeye çalıştı. Otomobilde yapılan incelemede, şoförün yanında bir kişi daha olduğu bulunan ayrı saç örneklerinden anlaşıldı. Araçta bildik görüntülere rastlandı. Arka koltukta içi dolu viski şişesi bulundu. Sürücünün alkollü olduğunu varsayan polis, kazanın şoku ile panikleyen kazazedelerin otomobili terk ettiklerini tahmin ediyor.

Polis, otomobil sürücüsünü bulabilmek için plaka sorgusu yaptı. Otomobilin N.İ. adlı vatandaşa kayıtlı olduğu tespit edildi. Emniyet, sürücü ve yanındaki diğer kişiye ulaşmaya çalışıyor. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.