Hava Durumu

Bursa'da feci kaza:1 ölü

Bursa’da otobüsten koku gelmesi üzerine aşağı inen sürücü, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Kazada 2 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2013 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da feci kaza:1 ölü

Edinilen bilgiye göre, 2 gün önce İzmir’den kafile halinde gelerek Uludağ’a çıkan 40 kişilik grup, akşamüzeri dönüşe yolculuğuna çıktı. Ancak sürekli fren kullanarak inen otobüs şoförü Erdoğan Önlü’ye (51) yolcular arka taraftan yanık kokusu geldiğini söyledi.

Bunun üzerine şoför el frenini çekerek yol kenarında otobüsü durdurdu ve muavinle birlikte otobüsü kontrol etmek istedi. Eğilerek otobüsün altına bakmak isteyen sürücü bir anda freni boşalan otobüsün altında kaldı. Olayı gören muavin ise panikleyerek otobüsü durdurmaya çalıştı. Ancak bu sırada muavin de çalılıklar ile otobüs arasında kalarak yaralandı. Muavin, otobüsün içine koşarak aracı durdurmayı başarırken, otobüsten aşağı inerek aracın önünde duran Meryem İslam da (60) otobüsün altında kaldı. Kaza sırasında sürücü kendi kullandığı otobüsün altında kalarak can verirken, otobüsün altında kalan İslam ise olay yerine gelen ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Erdoğan Önlü’nün cesedi Çekirge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Dehşet anını anlatan yolcular, otobüsten yanık kokusu geldiğini ve sürücünün kokuyu kontrol etmek için otobüsü yol kenarında durdurduğunu söyledi. Otobüsün bir anda hareket ettiğini ve paniğe kapıldıklarını anlatan yolcular, sürücünün sonradan otobüsün altında kaldığını söyledi.

Kaza sebebiyle Uludağ yolu trafiğe kapatılırken, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonucu otobüs çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.