Hava Durumu

Bursa'da feci ölüm!

Bursa'da freni boşalan bir aracın çarptığı telefon santralinin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanan yaya kurtarılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2018 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2018 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da feci ölüm!

Sevilen esnafın sosyal paylaşım sitesinde, 'Ölümden başkası yalan' parçasını paylaşması herkesi duygulandırdı.
Kaza, 4 gün önce Tayakadın Caddesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hac ve umre organizasyon firması sahibi Mustafa Kurtuluş (65), olay yerine 20 metre uzaklıktaki evinden inip 16 K 3322 plakalı otomobili ile yola çıktı. Birkaç metre sonra rampadan inerken freni boşalan otomobil telefon santraline çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle devrilen santralin altında kalan Halit Mehmet (41) ağır yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan Mehmet, 112 ambulansıyla Muradiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.



"Oğlum fren tutmadı yavrum"

Kazanın şokunu üzerinden atamayan sürücü Mustafa Kurtuluş, "Rampadan inerken fren boşaldı. Baktım ki caddeye gideceğim telefon santraline vurayım da burada kalayım dedim, oradan da biri geçiyormuş. Çok üzgünüm" diye konuştu.
Daha sonra cep telefonundan oğlunu arayan Kurtuluş, kaza yaptığını söyledi. Kurtuluş, telefondaki oğluna ise "Fren boşaldı. Ben sadece telefon santralini gördüm, vatandaş da oradan geçiyormuş onu görmedim" dedi.
Kaza yapan otomobil çekici ile otoparka çekilirken, devrilen santralle ilgili yetkililere bilgi verildi.

Son paylaşımı 'ölümden başkası yalan' parçası oldu

Yoğun bakıma alınan Halit Mehmet, 4 gündür süren ölüm kalım savaşına yenik düştü. Sevilen esnafın ölümü yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu. Halit Mehmet'in sosyal paylaşım sitesindeki son paylaşımında 'Dünyada ölümden başkası yalan' şarkısını paylaşması herkesi duygulandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.