Hava Durumu

Bursa'da fuhuş çetesi güpegündüz genç kadını kaçırdı!

Bursa'da fuhuş çetesinden kaçtığı iddia edilen genç bir kadın, market alışverişinden döndüğü sırada 3 kişi tarafından zorla bir araca bindirilip kaçırıldı. Genç kadının çığlıklar atarak yardım istediği o anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Polisin başlattığı soruşturmada biri kadın üç kişi gözaltına alınırken kaçırılan kadın ise kurtarılarak koruma altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2020 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2020 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da fuhuş çetesi güpegündüz genç kadını kaçırdı!

Bursa'da fuhuş çetesinden kaçtığı iddia edilen genç bir kadın, 20 gün önce taşındığı mahallede, market alışverişinden döndüğü sırada zorla bir araca bindirilip kaçırıldı.

ARAÇLA ÖNÜNÜ KESTİLER

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre, olay dün öğleden sonra Yıldırım ilçesi Hacı Seyfettin Mahallesinde meydana geldi. Fuhuş çetesinden kaçtığı iddia edilen İ.G (23), market alışverişinden döndüğü sırada kendisini araçla takip eden 3 kişi tarafından önü kesildi.

Araçtan inen biri kadın iki kişi, genç kadını zorla araca bindirerek kaçırdı. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

POLİS ARACIN İZİNİ SÜRDÜ

Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, geniş çaplı soruşturma başlatırken, şehrin bir çok noktasında 41 plakalı aracın izini sürdü.

KÜTAHYA'DA YAKALANDILAR

Her yerde aranan şüpheliler akşamüstü Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Jandarma tarafından yakalandı. Biri kadın üç kişi gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürüldü. Kaçırılan İ.G'nin ise koruma altına alındığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.