Hava Durumu

Bursa'da gazinin eşi de hayatını kaybetti

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanıp 50 yıl boyunca yatağa mahkum olan İnegöllü gazi Hasan Hüseyin Güneş’in 13 Ocak tarihinde tedavi gördüğü GATA'da vefat etmesinden 5 gün sonra da eşi Hafize Güneş hayata gözlerini yumdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2014 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2014 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da gazinin eşi de hayatını kaybetti

1968 yılında askerlik görevini yaparken geçirdiği trafik kazasında yaralanan İnegöllü gazi Hasan Hüseyin Güneş, yatağa mahkum olarak, kendisine uzanacak yardım elini bekliyordu. 7 ay önce Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde geçirdiği ameliyatın ardından iki ay İnegöl Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımında kaldıktan sonra, ‘Evinde bakılabilir’ denilerek taburcu edilen gazi Hasan Güneş, Ankara GATA’ya sevk edilmesi için yetkililerden destek istedi. Eşi Hafize Güneş’in felçli ve kanser hastası olması sebebiyle komşuları ve akrabalarının gayretiyle bakımı güçlükle yapılan 68 yaşındaki Hasan Güneş, tedavi görüp en azından tekerlekli sandalye ile hayata tutunmak istiyordu.“GATA’da tedavi edilirsem iyileşirim” diye ümit eden Güneş, İHA'nın yaptığı haber sayesinde durumdan haberdar olan İnegöl Kaymakam Ali Akça’nın devreye girmesiyle GATA'ya kaldırılmıştı.

Ankara GATA’da tedavi gören Güneş, 13 Ocak 2014 tarihinde hayatını kaybetti. İnegöl’e getirilen Güneş’in cenazesi, Kavaklaraltı Mezarlığı'na defnedildi. Gazinin ölümünden 5 gün sonra felçli ve kanser hastası olan eşi Hafize Güneş de hayatını kaybetti. Güneş’in cenazi bugün ikindi namazını müteakip Kurşunlu Yıldırım Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.