Hava Durumu

Bursa'da 'Gelecek' Yıldız'a emanet

Gelecek Partisi Bursa 1. Olağan Kongresi'nde tek aday olan partinin İl Başkanı Alpaslan Yıldız, 168 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2020 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2020 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'Gelecek'  Yıldız'a emanet

HABER/ SERAY SAYGILIOĞLU

Gelecek Partisi Bursa 1'inci Olağan Kongresi, üyelerin geniş katılımıyla Merinos AKKM'de yapıldı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu da kongreye video konferans yöntemi ile katıldı. Partilileri selamlayan Davutoğlu, konuşmasında Doğu Akdeniz'deki gelişmelere değinerek "Doğu Akdeniz'deki hatlarımızı yok sayan, mavi vatan olarak belirttiğimiz alanlara göz koyanlara, Türkiye'yi kim Antalya körfezine sıkıştırmak isterse bilsinler ki İstiklal Savaşı bilinciyle harekete geçer, gelecekleri yerlere geri göndeririz" diye konuştu.

BİRLİK MESAJI

İl Başkanı Alpaslan Yıldız ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Sonucun Bursa'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Gelecek Partisi olarak sahalara ineceğiz. Biz kavga etmeye değil, tebessüm etmeye geliyoruz. Yapıcı bir siyaset anlayışımız olacak. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir anlayış biçimimiz olacak. Bursa'nın sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları çözümleriyle birlikte gündeme taşıyacağız. Gelecek günler güzel olacak" dedi.

'KADRO PARTİSİYİZ'

Kongre sürecini değerlendiren Bursa eski valisi ve partinin Politika İzleme Kurulu Başkanı İzzettin Küçük de, " 9 ay önce kurulmuş bir partidir. Şuanda 70 ilde teşkilatımız kuruldu. Bu parti fikir kulübü olarak kurulmadı. Milletin ve ülkenin büyük ihtiyacı olarak kurulmuş bir partidir. Büyük bir teveccüh var. Bu parti bir lider partisi değil, kadro partisidir" şeklinde konuştu. 17 Temmuz hain darbe gecesinde eşini ve oğlunu kaybeden ve Gelecek Partisi Genel Merkez Kurucu Üyesi olan Nihal Olçok da kongreye katılarak destek verdi. Kongreye İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da kongreye katılarak Yıldız'ı yalnız bırakmadı.

400 delegenin katıldığı kongrede Gelecek Partisi mevcut Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, 168 oyla yeniden başkanlığa seçildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.