Hava Durumu

Bursa'da genç girişimci kadınlardan masalsı konsept

Bursa'da iki girişimci genç kadın Alice Harikalar Diyarında filminin her bir karesindeki detayları doğum günü organizasyonları ile gerçek hayata uyarlayarak film platosunu aratmayacak çalışmaya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2020 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2020 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da genç girişimci kadınlardan masalsı konsept

HABER | Merve ÖZDEMİR

2018 yılından bu yana üç sezondur Bursa'nın Gemlik ilçesinde faaliyet gösteren organizasyon firması, yaptıkları tasarım konseptlerle dikkat çekerken, son olarak yaptıkları organizasyon ile film setlerini aratmayan bir çalışmaya imza attı.

FİLM PLATOSU GİBİ...

Tuğçe Özdemir ve Tuğba Akyüz kardeşlerin sahibi olduğu firmadan bir müşterilerinin isteği üzerine hazırlanan doğum günü konseptinde detaylarında 'Alice in Wonderland' film serisinin orijinalinden uyarlanarak tasarlanan organizasyonda, her bir detay için el emeği ile özel tasarımlar kullanıldı.

"GURUR DUYDUK"

İki genç girişimci kadın olarak yaptıkları işlerle gurur duyduklarını belirten Özdemir ve Akyüz, "Her bir detayı Alice'in Wonderland film serilerinin orijinalinden uyarlanarak tasarlanan konseptimize hazırlanırken filmdeki bütün detayları kullandık. Özellikle daha önce yapılmamışı yapmayı hedefleyerek müşterimizin de kendini özel hissedeceği bir çalışma çıkarmak istedik. Alice Harikalar Diyarında konseptimize hazırlanırken çok heyecanlıydık. Çünkü sıfırdan ve detayı bol olan ve yine hayal gücümüzün de içinde olduğu tasarımlar yaptık. Çalışma alanımız o kadar genişti ki dev bir plato oluşturduk diyebiliriz. Zaten aldığımız yorumlarda o yönde oldu. Tabi çok fazla emek verdiğimiz bu konseptimizin beğenilmiş olası da bizi ayrıca gururlandırdı" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.