Hava Durumu

Bursa'da Hakkı Camii'ni güzelleştiren hizmet

Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Mahallesi'nde yer alan Hakkı Camii'nin abdest alma yerleri, lavaboları ve tuvaletlerinin yenileyip, çevre düzenlemesinin yapılması için çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2020 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2020 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Hakkı Camii'ni güzelleştiren hizmet

Vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üreten Osmangazi Belediyesi, ilçedeki camilerin dış cephe ve çevre düzenlemelerini yaparak yeniliyor. Sırameşeler Mahallesi'nde yer alan Hakkı Camii'nin eskiyen abdest alma yerleri, lavaboları ve tuvaletlerini güzelleştirmek için çalışma başlatan belediye ekipleri, çevre düzenleme çalışması da yaparak camiyi yeni bir çehreye kavuşturacak. Yürütülen çalışmalar ile caminin etrafı açılırken, aynı zamanda mahalleye bir de meydan kazandırılmış olunacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki bütün camilere, bakım onarım çalışmaları, bahçe düzenlemeleri, halılarının temizlenmesi ve ek hizmet binalarının yapılması gibi birçok konuda destek verdiklerini söyledi. Mahallelerde vatandaşların günlük ihtiyaçlarını karşılamak adına yapılan yatırımları en önemli hizmetler olarak gördüklerini ifade eden Başkan Dündar, "Cemaatin bizden cami etrafının açılarak abdesthane ve tuvaletlerin yenilenmesi yönünde talepleri oldu. Vatandaşlarımızın taleplerine kulak vererek camimizin eksikliklerinin giderilmesi için çalışma başlattık. Abdest alma yerleri, lavaboları ve tuvaletlerini yenileyeceğimiz camimizin çevre düzenlemesini de yapacağız. Hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Mahalle sakinleri için hayırlı olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.