Hava Durumu

Bursa'da Hayat Hastanesi'den swot analizi

Özel Hayat Hastanesi, düzenlediği kurum içi eğitimlerle en önemli yatırımını personeline yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2020 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2020 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Hayat Hastanesi'den swot analizi

Eğitim ve stratejinin önemini bilerek personele yapılan yatırımın her zaman olumlu yönde dönüş sağladığına inanan Hayat Hastanesi, personeline yönelik stratejik yönetimin yapı taşlarından olan swot analizini yönetim ekibi ile birlikte yaptı.

Hayat Hastanesi'nin Crowne Plaza'da düzenlediği yıllık değerlendirme ve swot analizi toplantısına orta kademe yöneticileri katıldı. Eğitimin başlangıcında, Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Uzm.Dr. Fatih Özkul ve Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Kabalar da katıldı.

Eğitimle ilgili değerlendirmede bulunan Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Kabalar, "Kendisini sürekli yenileyen, ilgili birim ve kişilerden sürekli dönüş alarak kendini değerlendiren, kuvvetli ve zayıf yönlerinin analizini yaparak fırsatları görüp, tehditler için önlem alan kurumlar, sorunlarını daha iyi görmekte ve geliştirmeyi, iyileştirmeyi sağlayacak isabetli kararları alabilmektedir. Biz de bu bilinçle 42 yıllık köklü bir sağlık kurumu olarak eğitime her zaman gerekli önemi veriyoruz. Ekip arkadaşlarımızın kurumumuzda daha verimli çalışabilmeleri için onların eğitim almalarını destekliyoruz. Kurumu daha ileriye taşımak için bize ışık tutacak swot analizinin değişen dünya, gündem, ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında belirli aralıklarla yeniden planlayacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.