Hava Durumu

Bursa'da her şey "Oyuncaksız çocuk kalmasın" diye... (ÖZEL HABER)

Bursa'da bir iş adamı çocukluk hayalini gerçekleştirmek için bir proje başlattı. Adına da "oyuncaksız çocuk kalmasın" ismini verdi. Bir karavana çeşit çeşit oyuncaklar doldurarak "oyuncaklar Muhsin Abiden" diyerek Bursa'nın köylerine gidip çocuklara oyuncak dağıtmaya başladı. Hedefinde ise Bursa'nın tüm köy, mahalle ve hastanelerde yatan çocuklar var...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2020 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2020 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da her şey "Oyuncaksız çocuk kalmasın" diye... (ÖZEL HABER)

Haber: Merve ÖZDEMİR

İş adamı Muhsin Şaşmaz hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken bu kez durağı Büyükorhan'ın Sarnıç Köyü oldu. Şaşmaz projesinin hikayesini ilk kez Bursa Hakimiyet ve AS TV ekranlarına anlattı.

Projelerinin daha çok yolun başında olduğunu söyleyen Muhsin Şaşmaz, tek isteğinin çocukların mutluluğu olduğunu ifade ederken proje ismi ve logosunun detayları hakkında da ayrıca bilgilendirmede bulundu.

Şaşmaz, "Köyde biz oyuncak diye karpuz kabuğuna ip bağlayıp gezerdik. Hani çocuk hayali ya, hep hayal ederdim derdim ki birisi olsa da gelip bize oyuncak dağıtsa... Böyle bir hayalim vardı. Tabi birisi gelip bize oyuncak dağıtmadı. Bende kendi kendime söz verdim ve dedim ki eğer bir gün imkanım olursa çocuklara oyuncak dağıtacağım. Çünkü çocukların oyuncaksızlığını ben çok iyi biliyorum. Bu gün de artık o gün ve Allah bize nasip etti, böyle bir proje yaptık. Yine projemiz için çevremizdeki dostlarımızdan da yardım alıyoruz." dedi.

İş adamı Şaşmaz, hiçbir çocuğun oyuncaksız kalmaması için çıktıkları yolculuklarına devam edeceklerini söylerken, "Bugün burası yedinci köy. Çocukların yüzündeki gülücük bizim bütün yorgunluğumuzu alıyor. Çocuklar mutlu biz mutlu, yolumuza hikayemize devam edeceğiz. Umarım her ilde bir Muhsin abi çıkar. Tabi muhakkak vardır benim yaptıklarımın mislini yapıyorlardır. Böyle bir proje olarak sanırım biz ilk kez yapıyoruz. İsteğimiz hiç oyuncaksız çocuk kalmasın, çocuklar mutlu olsun. Bu vesile ile Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz'a ve katkı sağlayan herkese destekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Büyükorhan Muhtarlar Dernek Başkanı ile Büyükorhan Belediyesi adına görevli bir personel de İş Adamı Muhsin Şaşmaz'a teşekkürlerini iletip hediye takdim etti.

Şehir merkezinde ve hastanelerdeki çocukları da unutmayan İş Adamı Muhsin Şaşmaz ileriki günlerde projelerini daha da geliştirerek güzel çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.