Hava Durumu

Bursa'da hırsızlar kıraathaneyi talan etti

Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir kıraathaneye giren kimliği belirsiz şahıslar, içerideki 2 adet 106 ekran LCD televizyon ile 60 lirayı alarak kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2014 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2014 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da hırsızlar kıraathaneyi talan etti

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir kıraathaneye giren kimliği belirsiz şahıslar, içerideki 2 adet 106 ekran LCD televizyon ile 60 lirayı alarak kayıplara karıştı.

Olay, saat 07.00 sıralarında Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saat 23.30 sıralarında kıraathanesinin kapı ve camlarını kapattıktan sonra evine giden G.Ö., sabah gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. G.Ö.'nün iş yerinden ayrılmasını fırsat bilen kimliği belirsiz şahıslar, etrafta kimsenin olmadı biranda girdikleri kıraathanede bulunan 2 adet 106 ekran LCD televizyon ile 60 lirayı alarak kayıplara karıştı.

Sabah iş yerine gelen G.Ö., kapının önünde polisleri görünce şaşkına döndü. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekiplerinden hırsızların biran önce bulunmasını isteyen G.Ö., zararının büyük olduğun ifade etti.

Olay yerinde gerekli incelemeleri yapan polis ekipleri, kaçan şahısların yakalanması için gerekli soruşturmayı başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.