Hava Durumu

Bursa'da hırsızların hayrete düşüren tekniği

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Oylat yolu üzerinde bulunan bir dubleks ev iğneden ipliğe kadar soyuldu. Özel otomobille günlerce gelip giderek evdeki bütün eşyaları çalan biri kadın 3 zanlı, jandarma ekiplerinin sıkı takibi neticesinde yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2013 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2013 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da hırsızların hayrete düşüren tekniği

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Oylat yolu üzerinde bulunan Sümmani Özdemir’e ait ev hırsızların uğrak yeri oldu. Daha önce üç kez soyulan ev, dördüncü soygunda tamamen boşaltıldı. 2 Aralık’ta meydana gelen hırsızlık olayında, Kartal marka özel otomobille söz konusu eve gelen hırsızlar, evde kimsenin olmadığı sırada 3-4 tur yaparak beyaz eşyadan halıya, matkaptan iğne ve ipliğe kadar her şeyi çaldı. Mobilyalara da göz diken hırsızlar, ertesi gece saatlerinde yine gelerek, mobilyaları da parça parça özel otomobilin arkasına doldurarak götürdü.
Hırsızları yakalamak için harekete geçen İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yol boyundaki güvenlik kameralarını takibe aldı.

Olayın gerçekleştiği gece Kartal marka özel otomobilin Oylat yoluna 4-5 kez gidip geldiğini tespit edilen ekipler, plakası belirlenen otomobilden yola çıkarak hırsızlık zanlılarına ulaştı. Hırsızlık zanlılarının iki gün önce Bursa’da ev kiralıklarını öğrenen jandarma ekipleri, savcılık izni ile söz konusu eve baskın yaptı. Evde bulunan eşyaların Sümmani Özdemir’e ait dubleks evden çalınan eşyalar olduğu tespit edilirken, olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan İ.Y. (45), U.G. (40) ve F.A. (29) isimli kadın, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Şahıslardan İ.Y.’nin 18 Aralık 2012 tarihinde İnegöl’de koyun hırsızlığı suçundan tutuklandığı ve 19 Kasım 2013 tarihinde tahliye olduğu öğrenildi. Çalıntı eşyalar Sümmani Özdemir’e teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.