Hava Durumu

Bursa'da icradan satılık 4+1 daire! 139 bin 500 TL...

Bursa Mustafakemalpaşa İcra Dairesi müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre; Mustafakemalpaşa'nın Kavaklı Mahallesi'nde bulunan 135 m2 4+1 daire 139 bin 500 TL muhammen bedel ile açık artırmaya sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2021 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2021 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da icradan satılık 4+1 daire! 139 bin 500 TL...

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Bursa İl, Mustafakemalpaşa İlçe, 2853 Parsel, Kavaklı Mah, Köycivarı mevkii, 3.Kat. 3 no bağ.blm gayrimenkulun bulunduğu bina zemin +3 normal kat olmak üzere toplam 4 kattan oluşmakta bina B.A karkas şeklinde inşa edilmiş zemin katı ticari işletme normal katları mesken olarak kullanılmakta binanın dış cephesi sıvasız boyasız ,merdivenler beton kaplı, merdiven korkulukları demir doğrama bina giriş kapısı demir doğrama ferforjeli ve camlı çatısı kiremit kaplı binada asansör yok.

Satışa konu taşınmazın doğu batı yönünde cephesi olduğu ve 3. katta olduğu görülmüş daire giriş holü 4 oda 1 salon mutfak banyo wc ve 3 balkondan oluşmakta duvarları sıvalı boyalı odalar ve mutfak zemini laminant kaplı oda kapıları amerikan panel pencereler beyaz renkli camlı ve pvc profil banyo zemin ve duvarlar seramik kaplı wc zemini beton şap kaplı duvarlar kapa sıvalı balkon zemin beton kaplı mutfak dolapları ahşap tezgah mermer daire son katta yer aldığından ve kiremit kaplı çatıda su izalasyonu olmadığından dolayı dairenin bazı bölümlerinde rutubetten kaynaklı sıva ve boyaların zarar gördüğü görülmüş genelde mesken amaçlı 2-3 katlı binaların bulunduğu bir mahalde yer alan taşınmaz ilçe merkezine uzak konumda her türlü altyapı hizmetinden faydalanmakta net alanı 135 m2 brüt alanı 150 m2'dir

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.