Hava Durumu

Bursa'da iki liseden örnek proje

Nilüfer Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit Hüseyin Akyüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok güzel bir projeye imza atıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2020 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2020 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da iki liseden örnek proje

"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle buluşuyor projesi" kapsamında öğrencilerin; sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmelerini, yardımlaşma, ihtiyaç sahibine yardım etme, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi, Mesleki ve teknik Anadolu liselerinin tanıtılması, öğrenci ve öğretmenlerimizin toplumla bütünleştirilmesi hedefleniyor.

Bursa'nn sanayi ile iç içe güzide okulu Nilüfer Atatürk MTAL ve Şehit Hüseyin Akyüz MTAL tarafından birlikte yürütülen çalışmalarda bugüne kadar 25 aileye yiyecek, giyecek, yakacak, ilaç yardımı, 5 ailenin evlerine çeşitli onarımlar ve yeni ev eşyaları desteği sağlandı.

Desteklerini esirgemeyen ve ekibi diğer yardımsever aileleri tanıştırıp onlarla birlikte 16 yardımsevere ulaştıran Kübra Gülçiçek, Atatürk MTAL Md.Yrd.Yurdanur Yılmaz, Rehber Öğretmen Lebibe Himmetoğlu, Şehit Hüseyin Akyüz MTAL Md.Yrd. Rafet Arslan, Fizik Öğretmeni Gönül Bektaş ve ekibine teşekkür için Atatürk MTAL okul idaresi tarafından etkinlik düzenlendi.

Atatürk MTAL Okul Müdürü Ömer Pınarlı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Seyfettin Mayuk, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Şahin, etkinliğin sponsorluğunu üstlenen Atatürk MTAL Mdr. Yrd. Hakan Bulut ve okullarda projede çalışanlar katıldılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.