Hava Durumu

Bursa'da 'İlk 250 büyük firma' başvuruları sona eriyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından 20 yıldır aralıksız bir şekilde düzenlenen 'Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması'na başvurular 16 Haziran Cuma günü sona eriyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2017 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2017 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'İlk 250 büyük firma' başvuruları sona eriyor

Kent ekonomisine ilişkin en önemli saha araştırmalarından 'Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması'nda geri sayım başladı. Firmaların 2016 yılı verileri doğrultusunda toplam net iç ve dış satış büyüklüklerine göre gerçekleştirilen araştırma, 1997 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

20. KEZ DÜZENLENİYOR

Firmalar, www.ilk250.org.tr uzantılı internet sitesinden kendilerine verilen kurum numarası ve şifresiyle doldurdukları anket formuyla araştırmaya katılabiliyor. Araştırma için hazırlanan web sitesi de katılımcıların hata payını azaltmak ve anket doldurma süresini kısaltmak için yenilendi. Firmaların ankette doldurdukları verilerin kontrol edilebilmesi için 2016 yılına ait Kurumlar Vergisi beyannamesi ve tahakkuk fişi veya mali müşavir onaylı kapanış bilançosu ve ayrıntılı gelir tablosunun ilk250@btso.org.tr adresine pdf olarak gönderilmesi gerekiyor. Araştırma kapsamında gönderilen belgeler ve veriler, yalnızca araştırma ve analiz amaçlı kullanılmakta olup, firmaların açıklanmasını istemediği bilgiler kamuoyu ile paylaşılmayacak. Bu yıl 20. kez düzenlenen 'Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması'na başvurular, 16 Haziran 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.