Hava Durumu

Bursa'da İNESMEK Mutfağı yeniden açılıyor

Bursa'da İnesmek Mutfağı, pandemi kuralları gereği bir süredir ara verdiği hizmetine yeniden başlıyor. Mini bir sosyal tesis olan ve otantik ortamıyla dikkat çeken İnesmek Mutfağı, Pazartesi günü itibariyle kaldığı yerden misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2021 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2021 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da İNESMEK Mutfağı yeniden açılıyor

İnegöl Belediyesi, şehrin eşsiz lezzetleri ve geleneksel tatlarını yaşatmak, gelen misafirlere ikram etmek adına Ekim ayında ilk sosyal tesisi olan İnesmek Mutfağını hizmete açmıştı. Beşinci Mevsim Kültür Merkezinin zemin katında hayata geçirilen tesis, pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında bir süre sonra hizmetine ara vermişti. 2 Mart'ta başlayan kontrollü normalleşme süreciyle beraber, İnesmek Mutfağı da açılış için gün saymaya başladı.

PAZARTESİ GÜNÜ YENİDEN HİZMETE BAŞLIYOR

Otantik ortamı ve damaklarda eşsiz bir tat bırakan yemeklerinin yanı sıra sunumuyla da dikkat çeken İnesmek Mutfağı, pandemi kurallar çerçevesinde belirlenen şartlara uygun olarak 8 Mart Pazartesi günü yeniden misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Belediye Başkanı Alper Taban, İnesmek Mutfağının yeniden hizmete girmesine ilişkin açıklama yaptı. 2020 yılı Ekim ayında açılan İnesmek Mutfağının pandemi sürecinde alınan kararlar gereği bir süre hizmet veremediğini hatırlatan Başkan Taban, "Sayın Cumhurbaşkanımız yaptığı açıklamayla kontrollü normalleşme sürecini duyurmuş ve 2 Mart itibariyle bu yönde kısıtlamaların bir kısmı kaldırılmıştı. İller bazında alınan kararlara göre şehrimizde cafe ve lokanta gibi işyerleri de belirli kurallar çerçevesinde hizmet vermeye başladı. Bizler de İnesmek Mutfağımızı yeniden hizmete açma kararı aldık. İnşallah 8 Mart Pazartesi günü itibariyle tesisimiz eşsiz lezzetleriyle yeniden servise başlayacak. Bu vesileyle İnesmek Mutfağının tekrar hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.