Hava Durumu

Bursa'da 'İyilikte Buluşalım Futbol Şöleni'nde kazanan dostluk oldu

Türk Kızılay Bursa Şubesi ve dört kulübün iş birliği ile düzenlenen futbol turnuvasında sporcular paylaşmak için ter döktü.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2020 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2020 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'İyilikte Buluşalım Futbol Şöleni'nde kazanan dostluk oldu

40'ar dakikalık olarak oynanan maçlar sonunda kazanan dostluk oldu. Fairplay ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde, bütün sosyal mesafe, hijyen tedbirleri alınarak, dostluk çerçevesinde gerçekleşen futbol şöleninde Bursa 19 Mayıs Spor, Uludağ Yıldız Spor, Fatih Gücü Spor ve 1947 Çekirge İdman Yurdu takımları mücadele etti. Organizasyonun ilk karşılaşmasında Bursa 19 Mayıs Spor, Uludağ Yıldız Spor'u 2-1'lik skorla yendi. İkinci maçta ise 1947 Çekirge İdman Yurdu, Fatih Gücü Spor'a karşı 2-0'lık galibiyet aldı. Turnuvanın üçüncülük mücadelesinde Uludağ Yıldız Spor ve Fatih Gücü 1-1'lik beraberlik elde ederken, penaltılarla kazanan Fatih Gücü oldu. Çekişmeli geçen final maçında ise Bursa 19 Mayıs Spor Kulübü ve 1947 Çekirge İdman Yurdu arasında oynana maç 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Maç sonunda atılan penaltılarla maçın galibi ve müsabakaların şampiyonu 19 Mayıs Spor Kulübü oldu.

Maçlar sonunda takımlara kupaları Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ve Türk Kızılay Bursa Şube Yöneticileri tarafından takdim edildi. Kupa töreninden sonra sporculara seslenen Başkan Davut Gürkan, Türk Kızılay'ın iyilik hareketlerini sporla harmanlayarak hep birlikte anlamlı bir organizasyona imza attıklarını belirterek, bütün sporculara, takımların teknik heyetlerine ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. 19 Mayıs Spor Kulübü Başkanı Zafer Akman ise organizasyon ilesporculara Türk Kızılay ruhunu aşılayarak, iyilik hareketinin yanında olduklarını göstermekten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.