Hava Durumu

Bursa'da kaçan boğalar uyuşturucu iğneyle yakalandı

Bursa'da kesilmek üzereyken ve araca yüklenirken kaçan iki boğa sahiplerini uzun süre peşinden koşturdu. Boğalardan birisi benzin istasyonunda, diğeri ise bir evin bahçesinde sıkıştırıldı. Veteriner ekiplerinin iğne atarak sakinleştirdiği boğalar kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2012 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2012 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kaçan boğalar uyuşturucu iğneyle yakalandı

 Osmangazi ilçesi Yunuseli Hayvan Pazarı'nda araca yüklenen boğa kaçmaya başladı. 2 saat boyunca sahibini ve kasapları peşinde koşturan boğa Mudanya Yolu'ndaki bir benzin istasyonunda sıkıştırıldı. Osmangazi Belediyesi Veteriner ekiplerinin sakinleştirici iğne attığı boğa bir süre sonra halsiz düştü. Vatandaşlar boynuna ip bağladığı boğayı etkisiz hale getirdi.

Öte yandan merkez Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi'nde Atilla Çolak'a ait boğa kesilmek üzereyken firar etti. Yaklaşık bir saat sahibini ve mahalleliyi peşinde koşturan boğa, Arabayatağı Mahallesi'nde bir evin bahçesinde sıkıştırıldı. Bir süre sonra Yıldırım Belediyesi Veteriner Müdürlüğü'nden görevli görevli uyuşturucu iğne attığı hayvanı sakinleştirdi. Araca bindirilmek istenen boğa yine kaçınca, başka bir evin bahçesine doğru sürüklenen boğa burada kesildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.