Hava Durumu

Bursa'da kadın hırsızlar bu şekilde görüntülendi

İnegöl'de alışveriş bahanesiyle girdikleri market çalışanlarının çantalarını çalan 4 kadın hırsız güvenlik kamerasına yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2018 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2018 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kadın hırsızlar bu şekilde görüntülendi

Edinilen bilgiye göre, Kasım Efendi Caddesi üzerinde bulunan bir markete giren 4 kadın, çalışan personellerin soyunma odalarında bulunan çantaları gözlerine kestirdikten sonra organize bir şekilde odaya birini sokup diğerleri de gözlemcilik yaptı.

Odaya giren küçük yaşlardaki kadın hırsız içeriden çantaları alıp dışarıdakilere verdi. Dışarıda gözlemcilik yapan diğer kadın hırsızlar aldıkları çantaları kendi çantalarının içine sokup marketten ayrıldılar. Kadınların durumlarından şüphelenen market çalışanları kameralara baktıklarında odadan çantaların çalındığını fark etti. Olayın şokuyla çantaları kontrol eden personeller çantaların olmadığını fark edince polise haber verdi.

Polis ekipleri güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yola çıkarak şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan çantalarda çalışanları telefonları ile bir miktar para ve bazı şahsi eşyaları olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.