Hava Durumu

Bursa'da kan donduran evlat dehşeti

Bursa'da, psikolojik tedavi gördüğü belirtilen makine mühendisi bir genç, silahla annesini öldürdükten sonra canına kıydı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2014 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2014 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kan donduran evlat dehşeti

Bursa'da, psikolojik tedavi gördüğü belirtilen makine mühendisi bir genç, silahla annesini öldürdükten sonra canına kıydı. Cesetler, akrabalarının eve gelmesi üzerine bir hafta sonra fark edildi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Sıracevizler Mahallesi 7. Sakarya Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, annesi Kaniye D. (73) ile birlikte yaşayan 29 yaşındaki Bilgin D., tabancayla önce annesini kafasına ateş etti, ardından aynı silahla canına kıydı.

Komşuları, en son geçtiğimiz Cumartesi günü gördükleri anne ve oğlunu, bir daha görmeyince tedavi için hastaneye yattıkları düşüncesiyle merak etmedi. Ancak anne ve oğlunu merak eden akrabaları eve geldiğinde kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri içeri girdiklerinde yerde yatan iki cesetle karşılaştı.

KOMŞUSU SILAH SESI DUYMUŞ

Yan komşu Rakip Çamlıdağ, ölen yaşlı kadını ve oğlunu çok iyi tanıdıklarını belirterek şunları söyledi: "Kendi halinde biriydi. Dışarıya karşı çok sakindi ama annesine karşı çok hırçınmış. Olay geçen hafta Cuma günü olmuş. Benim hanım silah sesi duymuş. Evde müzik çalıyormuş. Arka arkaya bir dakika aralıkla iki el silah sesi duymuş ama havai fişek filan atıldığını düşünmüş. Komşular da bir hafta sesleri çıkmayınca herhalde hastaneye yattılar diye düşündük. Hiçbir şey yapmadık, bugün akrabaları gelmiş, polisler içeri girmişler ve cesetleri bulmuşlar. 30 senedir burada oturuyorlar. Babası da 17 sene önce psikolojik sorunları vardı galiba o da intihar etti. 2 tane kiracıları vardı. Psikolojik sorunları vardı. Hatta bir süre önce silah almış, çocuklar silahı görünce bacada hırsızlar geziyor onları korkutacağım demiş."

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.