Hava Durumu

Bursa'da kanlı gece... 3 yaralı

İnegöl’de iki farklı yerde meydana gelen bıçaklı kavgalarda 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2015 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2015 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kanlı gece... 3 yaralı
Edinilen bilgilere göre, 3 arkadaş kamyonetle Ortaköy yolu üzerindeki yeşil alanda alkol almaya başladı. O sırada 3 kişi arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce bıçaklar çekildi.

Kavga sonucunda 48 yaşındaki Hakan Bulut ile 47 yaşındaki Naci Tek yaralandı. Yaralanmayan ve ismi öğrenilemeyen şahıs olay yerinden kaçtı. Sırtından ve baldırlarından yaralanan iki şahıs geldikleri kamyonete binerek İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisinin önüne geldiler.



Kamyonetten kanlar içinde inen iki şahıs acil serviste tedavi altına alındı. İç kanaması olan Naci Tek ameliyata alındı.
Kavga sırasında iddiaya göre iki kişiyi de bıçakla yaralayan şahsın bulunması için çalışma başlatıldı.

GENÇLERİN KAVGASINDA KAN AKTI

Diğer olay ise Hamidiye Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hamidiye Mahallesi Edebali Sokakta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada, 15 yaşındaki E.U. üzerinde taşıdığı bıçakla 15 yaşındaki M.G.’yi yaraladı. Sırtından bıçakla yaralanan M.G. özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilerek tedavi altına alındı. Kaçan şüpheli E.U. polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.