Hava Durumu

Bursa'da karavan satışları patladı!

Tüm Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ülkemizi de etkilerken karavana olan talebi de arttırdı. Bursa'da da durum farksızken karavan satan bir firma satışların yüzde 70 kadar arttığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2020 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2020 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da karavan satışları patladı!

Haber | Merve ÖZDEMİR

Haftasonları coronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının getirilmesinden sonra vatandaşlar evde nasıl vakit geçirecekleri konusunda arayışa geçerken kimileri ise ev yerine doğayı tercih etti. Doğa diyincede akla ilk gelen konaklama araçlarından biri olan karavanlar oldu. Satış rekorları kırma yoluna giden karavanlardaysa son iki aydır yüzde 70 oranında artış gözlendiği bilgisini veren Bursalı bir firma sahibi sadece Bursa değil Bursa dışından da sipariş aldıklarının altını çizdi.

"DAHA GÜVENDE HİSSETTİKLERİ İÇİN..."

Bursalı firma sahibi Cenk Mehmetçik, " Pandemi dönemiyle birlikte satışlar yüzde 70 denilebilecek kadar artış gösterdi. Bende bir doğasever ve karavancı bir insan olarak, karavanların ve doğanın, insanların kendilerini daha güvenli hissettiği bir ortam olduğunu düşünüyorum. Tabi bu talep sadece Bursa içinde değil Ankara , Çanakkale gibi çevre illerden de talep görüyoruz." bilgisini verdi.

70 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Boy boy model model olan karavanlar hakkında bilgilendirmede bulunan Cenk Mehmetçik karavan fiyatlarını merak edenler içinde şunları söyledi; "70 bin TL den 250-300 bin TL ye kadar karavan fiyatları mevcut. Tabi bu fiyat aralıkları karavanın özelliğine göre de değişiyor. Vatandaşta hem bütçesine göre hem de içinde kalacak kişi sayısına göre tercihini yapıyor. Özellikle bu aralar bu işte deneyimi olmayan insanlar çok geliyor. Bizde onları ailevi yapısına, maddiyat durumuna, çekeceği araca, yapacağı kamp ortamında göre doğru bir şekilde yönlendiriyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.