Hava Durumu

Bursa'da kasa hırsızlarını bakın ne ele verdi

Bursanın merkez Yıldırım İlçesi’ndeki bir işyerine giren 4 kişi, çelik kasayı ve elektrik kablolarını çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2014 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2014 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kasa hırsızlarını bakın ne ele verdi

İhbar üzerine harekete geçen polisler, olaydan birkaç saat sonra şüphe üzerine durdurduğu kamyonetin torpido gözünde 3 tespih buldu. Kasası çalınan işyeri sahibi tesbihlerin kendine ait olduğunu söyleyince, sabıkaları bulunan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Merkez Yıldırım İlçesi Yavuz Selim Mahallesi'ndeki C.Y.'ye ait elektrikçiye, camı kırarak giren 4 kişi, yazıhane bölümünde bulunan çelik kasa ile elektrik kablolarını çaldıktan sonra kaçtı. Sabah saatlerinde işyerine gelen C.Y., durumu fark ederek polisi aradı. Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından hırsızların peşine düştü. Çevrede araştırma yapan ekipler, olaydan birkaç saat sonra Emek Mahallesi'nde şüphe üzerine bir kamyoneti durdurdu.

İçerisinde kasa hırsızlığından daha önceden sabıkalı 4 kişinin bulunması üzerine araçta arama yapan ekipler, aracın torpido gözünde 3 tespih buldu. Bunun üzerine incelemeyi genişleten ekipler, buldukları tespihleri iş yeri sahibi C.Y.'ye gösterdi. C.Y., tespihlerin kendisine ait olduğunu söyleyince Kenan K., Mehmet Ö. , Ramazan S. ve Serkan D. gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada şüphelilerin, çaldıkları kasayı Çağlayan TIR Parkı'nda parçaladıkları, elektrik kablolarını ise hurdacılara sattıkları ortaya çıktı. Sorgulamaları tamamlanan 4 şüpheli, dün Adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Kenan K. ile Mehmet Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.