Hava Durumu

Bursa'da kaybolan kadını 125 kişilik ekip heryerde didik didik arıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 19 Ocak'tan beri kayıp olan kadını arama çalışmaları sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2014 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2014 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kaybolan kadını 125 kişilik ekip heryerde didik didik arıyor

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN:

19 Ocak Pazar akşamı evinden ayrılarak bir daha geri dönmeyen 34 yaşındaki Fatma Demirtaş'ın bulunması için jandarma ve gönüllü kuruluşlardan oluşan 125 kişilik ekip 4 günden bu yana köyleri didik dik arıyor. Kayıp kadının eşinin de katıldığı arama çalışmalarına eğitimli köpekler eşlik ediyor.

Yeni Yörük köyünden başlayan arama çalışmaları civar köylerin kırsal alanlarında devam ediyor. Yüzbaşı Uğur Baş, beraberindeki ekiple Kozluca köyünde bulunan bir ahırda incelemelerde bulundu. Ahırda yapılan aramadan herhangi bir sonuç alınamadı.

Fatma Demirtaş'ın pazar akşamı evden ayrılarak bir daha geri dönmediğini söyleyen kocası Ali Demirtaş, “Geri dönmeyince o akşam jandarmaya kayıp ilanı verdim. 4 günden bu yana arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalara ben de katılıyorum. Eşim sara hastası. Kendini bilmiyor. Evden çıktığı zaman geri dönemiyordu” dedi.

Eşinin defalarca kaybolduğunu kaydeden Demirtaş, “Bu zamana kadar bir çok kez evden kaçtı. Bulup eve getirdim. 20 yıllık eşim. Ayda bir kez alıp başını gidiyor. Karım çok uzaklara gitmezdi. Bir defa Yenişehir’e kadar gitmişti. O zaman da jandarma ekipleri bulmuştu. Bu kadar uzun kaybolmamıştı. Çevre köylüler eşimi biliyorlar, görünce bana haber veriyorlar. Ama bu sefer gören yok. Görenlerin haber vermesini istiyorum” diye konuştu.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.