Hava Durumu

Bursa'da kaybolan Üsteğmen Kazım Topaç'tan 4 aydır haber yok

Son dönemde yaşanan olaylarla Türkiye gündemine taşınan Aydın’ın Köşk ilçesinin Jandarma Komutanı Kazım Topaç’tan yaklaşık 4 aydır haber alınamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2013 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2013 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kaybolan Üsteğmen Kazım Topaç'tan 4 aydır haber yok

Aydın’ın Köşk ilçesi, 26 Temmuz ve geçtiğimiz Çarşamba günü iki grup arasında yaşanan tartışmalarla Türkiye gündemine taşınmıştı. Olayların yaşandığı Köşk’te Garnizon ve Jandarma Komutanı olarak görev yapan Üsteğmen Kazım Topaç’tan 26 Nisan’da memleketi Bursa’ya izne gitmesinin ardından haber alınamıyor.
Köşk Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kazım Topaç (30), Bursa’nın Kestel ilçesine bağlı Kale Mahallesi’ndeki baba ocağını ziyaret etmek için 26 Nisan tarihinde 10 günlük izne ayrıldı.

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminaline geldiği tespit edilen ancak bir daha izine rastlanamayan Üsteğmen Topaç’ın annesi ve babası, bekar olan oğullarının bulunması için savcılığa başvuruda bulundu. Güvenlik kameralarından Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne indiği belirlenen Üsteğmen Kazım Topaç’ın aynı gün Gazcılar Caddesi’ndeki bir otelde kaldığı ortaya çıktı. Hakkari’de görev yapan Topaç, geçen yıl Aydın’ın Köşk ilçesine tayin olmuştu.

KÖŞK’TE SON DÖNEMDE NELER YAŞANDI

Aydın’ın Köşk ilçesinde bağlı Kızıcaköy köyünde 26 Temmuz tarihinde meydana gelen olaylarda silahla köyü basan 4 kişi, köylüler tarafından darp edilerek rehin alınmıştı. Darp ettikleri kişileri jandarma ekiplerine teslim etmeyen köylüler, Cumhuriyet Savcısının köye gelmesini istemişti. Yaşanan olayların ardından geçtiğimiz Çarşamba akşamı Köşk ilçe merkezinde karşı karşıya gelen iki grup arasında gerginlik yaşanmıştı. 13 kişinin yaralandığı olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan 11 kişiden 1’i tutuklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.