Hava Durumu

Bursa'da kıskançlık krizine giren şahıs sevgilisini vahşice öldürdü

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, 31 yaşındaki Kemal Aslan, ortak kafe işlettiği ve birlikte yaşadığı 35 yaşındaki Yüksel Nohut’u tabancayla boğazından vurarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2013 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2013 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kıskançlık krizine giren şahıs sevgilisini vahşice öldürdü

Cinayette kullandığı ruhsatsız tabancayı bodruma gizledikten sonra kaçmak isteyen Kemal Aslan, gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında Altıparmak Mahallesi Bursalı Tahir Caddesi'nde meydana geldi. Yüksel Nohut ile aynı evde kalan, birlikte kafe işlettiği erkek arkadaşı Kemal Aslan, kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kemal Aslan, belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartarak Yüksel Nohut'a ateş etti. Boğazından yaralanan kadın, olay yerinde öldü. Kemal Aslan ise, kullandığı tabancayı bodruma saklayıp, evden uzaklaştı. Gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evin yakınlarında kaçmaya çalışan Kemal Aslan'ı gözaltına aldı. Bodrumda yapılan aramada suç aleti 7.65 çapında tabanca ve 30 mermi bulundu. 

Yüksel Nohut ile Kemal Aslan'ın yaklaşık 5 ay önce aldıkları bir kafeteryayı işlettikleri belirtildi. Sosyal paylaşım sitesinde birlikte fotoğrafları bulunan Yüksel Nohut’un, Kemal Aslan için, "İşte bu da benim tek vazgeçilmezim. Her şeyim, aşkım, sevgilim, dünyam, Kemalim" diye yazmıştı.

Poliste 28 suç kaydı bulunduğu öğrenilen Kemal Aslan’ın yanı sıra yeğeni S.G. ile kız arkadaşı O.T. de ifadeleri alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ORTAK OLDUKLARI KAFEDE CİNAYET İŞLENMİŞTİ

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, birlikte yaşadığı 35 yaşındaki Yüksel Nohut’u bu sabah tabanca ile öldüren Kemal Aslan’ın ortak oldukları kafede geçen ağustos ayında cinayet işletmişti. Çırpan Mahallesi 3’üncü Sümer Sokak’ta geçen ağustos ayında, 6 çocuk annesi 48 yaşındaki Maşallah Elverdi, borçları nedeniyle 1 hafta cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen eşi, 53 yaşındaki Mehmet Ali Elverdi ile iddiaya göre içki içmesi nedeniyle çıkan tartışma sonucu bıçaklayarak öldürdü. Cinayet suçundan Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Maşallah Elverdi, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kafenin bu olay sonrası Yüksel Nohut ve Kemal Aslan tarafından devralınarak işletildiği belirtildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.