Hava Durumu

Bursa'da konteynerleri vinçle çalıp başkalarına sattı

Bursa'da tarım arazilerinde bulunan konteynerlere önce alıcı buldu sonra vinç kiralayıp çaldı. Başkasına ait konteynerleri vinç ile çalan hırsız çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2020 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2020 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da konteynerleri vinçle çalıp başkalarına sattı

Olay, Bursa şehir merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçundan cezaevine giren ve izinle çıkan M.M.Ş., cezaevinden çıkar çıkmaz tekrar hırsızlık yaptı. Tarım arazilerinde bulunan konteynerlere alıcı bulan ve daha sonra vinç tutarak konteyneri çalan hırsız polis ekipleri yakaladı.

İhbar üzerine konteynerlerin çalındığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çeşitli bölgelerde çalınan konteynerleri yakalamak için çalışma başlattı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, konteynerlerin vinç ile çalındığını belirledi. Vinç operatörlerine ulaşan ekipler, operatörlerin olaydan habersiz olduğunu ve konteynerlerin M.M.Ş. tarafından çalındığı bilgisine ulaştı. M.M.Ş.'nin peşine düşen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkarılan M.M.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çalıp sattığı konteyneri daha sonra yine çaldı

Daha öncede çeşitli hırsızlıklardan kaydı bulunan ve cezaevinden izinle çıkan M.M.Ş.'nin cezaevinden çıktıktan sonra da konteyner çalarken yakalandı. Ayrıca M.M.Ş. çalıp sattığı konteynerleri daha sonra tekrar aynı yolla çaldığı belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.