Hava Durumu

Bursa'da kontrolden çıkan otomobil zeytinliğe uçtu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir otomobil kontrolden çıkarak zeytinliğe daldı. Zeytin ağaçlarına çarpan otomobilde bulunan iki kadın yaralandı. Hastaneden getirilen yaşlı kadın, zeytinliğin yoğun kar ve bataklık olmasından dolayı itfaiye erinin sırtında araçtan çıkarılabildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2021 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2021 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kontrolden çıkan otomobil zeytinliğe uçtu!

Kaza Orhangazi-İznik yolu Üreğil altı mevkiinde meydana geldi.

Kayınvalidesini Bursa Şehir Hastanesine götürüp tedavisini tamamladıktan sonra Orhangazi'ye Mahallesine getirmek için 34 SZ 7670 plakalı otomobille seyir halinde olan Mehmet İbiş (45), aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil zeytinliğe daldı. Zeytin ağaçlarına çarparak durabilen otomobilde bulunan Asiye İbiş (47) ile Asiye Bekin (66) hafif yaralandı.

Kaza mahalline sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Zeytinliğe uçan otomobilin arka koltuğunda bulunan 66 yaşındaki Asiye Bekin zeytinliğin aşırı kar ve bataklık olmasından dolayı dizlerine kadar suyun içine giren itfaiye erinin sırtında araçtan çıkarılarak ambulansa taşındı. Yaralanan Asiye Bekin ve Ayla İbiş olay yerine gelen ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Jandarma kazayla alakalı tahkikat başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.