Hava Durumu

Bursa'da köpek kulübesinden çıkanlar şoke etti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yıkım çalışmaları sırasında eski metruk bir binanın bahçesindeki köpek kulübesinin içinde 2 adet patlamamış el bombası ile 60 adet tüfek mermisi bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2014 20:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2014 20:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da köpek kulübesinden çıkanlar şoke etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yıkım çalışmaları sırasında eski metruk bir binanın bahçesindeki köpek kulübesinin içinde 2 adet patlamamış el bombası ile 60 adet tüfek mermisi bulundu.

İnegöl'e bağlı Hasanpaşa köyü girişindeki su deposunun hemen yanında daha önce Mehmet Saraç'ait olan ve 2011 yılında kereste fabrikasına satılmasının ardından depo olarak kullanılmak üzere yıkılmasına karar verilen metruk binanın yıkım çalışmaları dün yapıldı. İşçilerden Senedin Aslan, metruk binanın bahçesindeki köpek kulübesini yıktığı sırada kulübenin içinde 2 adet el bombası ve tüfek mermilerinin olduğunu fark etti. İşçi, hemen durumu fabrika yetkililerine bildirdi. Fabrika yetkilileri de durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen İnegöl jandarma ekipleri, incelemenin ardından Bursa Jandarma Komutanlığı bomba imha ekibini çağırdı. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, gerekli incelemelerin ardından 2 el bombasını imha etti.

İnşaat işçisi Senedin Aslan, "Biz yıkım çalışmaları yapıyorduk. Bende köpek kulübesini yıkarken bir anda içinde 2 adet el bombası ve silah mermilerini görünce şaşırdım. Durumu yetkililere bildirdim. Jandarma ekipleri de gerekli çalışmaları yaptılar" dedi.

Yıkılan binanın 1980'li yıllarda tavuk çiftliği olarak kullanıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.