Hava Durumu

Bursa'da korkunç kaza! TIR dehşet saçtı

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, sürücüsünün direksiyon başında uyuduğu öne sürülen TIR, kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Orhangazi Terminali girişindeki bekçi kulübesini yıkan TIR, bir otomobil ve otobüse çarparak durabildi. Kazada ölen ve yaralanan olmadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2015 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2015 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkunç kaza! TIR dehşet saçtı
Kaza, bugün saat 03.30 sıralarında Bursa-Yalova Karayolu Orhangazi geçişinde meydana geldi. Orhangazi’deki bir otomotiv yan sanayi fabrikasından Bursa’daki bir otomobil fabrikasına malzeme taşıyan 45 yaşındaki Recep Çelik yönetimindeki 16 VP 052 plakalı TIR, Bursa-Yalova yönünde seyir halindeyken, iddiaya göre sürücüsünün direksiyonda uyuklaması sonucu kontrolden çıktı.




Refüjü geçerek karşı şeride geçen TIR, Orhangazi Otobüs Terminali çıkışında bulunan bekçi kulübesini yerle bir ederek, terminalde park halinde bulunan 16 VS 280 plakalı otomobile ardından da 16 VS 212 plakalı otomobile çarparak durabildi. 



Terminal girişindeki kulübeyi yıktıktan sonra ağaçları parçalayan ve hurdaya dönen TIR sürücüsü kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Kaza sonrasında TIR sürücüsü şokun etkisinden uzun süre kurtulmazken, polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.