Hava Durumu

Bursa'da korkunç kazadaki acı gerçek yürekleri dağladı

Bursa’da bir kişi, annesini defnettiği gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2013 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2013 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkunç kazadaki acı gerçek yürekleri dağladı

3 çocuk babası fabrika işçisinden geriye bugün annesinin cenazesinde çekilmiş son fotoğrafı kaldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 16.00 sıralarında Yeni Çevre Yolu Çağlayan Köyü yakınlarında meydana geldi. Annesinin cenazesi için İstanbul Çerkezköy'den Emek Mahallesi'ne gelen fabrika işçisi Mustafa Boz (50), cenaze törenin ardından Çorlu’ya giden çocuklarını Terminal’e bıraktı. Taziye evine geri dönmek için yola çıkan Boz idaresindeki 59 UL 673 plakalı otomobil, Çağlayan virajında, yağış sebebiyle kontrolünü kaybetti. Bariyerlere çarpan araçtan inen 3 çocuk babası Boz, otomobilinde oluşan hasarı kontrol etmek isterken akıl almaz bir kaza daha yaşandı. Aynı yerde direksiyon hakimiyetini kaybeden S.M.’nin (31) kullandığı 10 E 6859 plakalı araç, önce yol kenarında bekleyen Boz’a ardından da onun otomobiline çarptı. İki araç arasında kalarak ağır yaralanan fabrika işçisi, olay yerinde hayatını kaybetti.

Bir günde iki ayrı acı haberle yıkılan Boz'un yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. 3 çocuk babası fabrika işçisinden geriye ise bugünkü annesinin cenazesinde çekilmiş son fotoğrafı kaldı. Boz'un şoka giren yakınları ise virajın keskin olmasına tepki gösterdi.

Bu arada kazada yaralanan diğer otomobil sürücüsü S.M. de Devlet Hastanesi’nde sevk edildi. Tedavi altına alınan S.M.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.