Hava Durumu

Bursa'da lüks otomobilin tentesini keserek hırsızlar kameraya yakalandı!

Bursa'da sokak kısıtlamasını fırsat bilen hırsızlar otoparkta duran lüks otomobilin tentesini kesip hırsızlıklar yapmak istediler. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, otomobilden bir şey çalamayan hırsızların tentesini kestikleri araca verdikleri zararın 35 bin lira olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2021 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2021 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da lüks otomobilin tentesini keserek hırsızlar kameraya yakalandı!

Olay, sokak kısıtlamasının uygulandığı hafta sonu merkez Yıldırım ilçesi Karaağaç mahallesi Eşrefiler Caddesi üzerinde bulunan kapalı otoparkta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre sokak kısıtlaması da izinli olan bekçinin yokluğunu fırsat bilen hırsızlar, Tolga Semiz'e ait 35 DEM 99 plakalı lüks aracın yanına geldi.

Kısıtlamayı fırsat bilen hırsızlar otoparkta önce keşifte bulundu. Daha sonrasında lüks otomobilin tentesini gözüne kestiren hırsızlar ellerindeki bıçakla tenteyi keserek içerisine girdi.

Otomobilde bulunan teybi sökmeye çalışan hırsızlar sökemeyince hızla olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Kontrol etmek için otomobilinin yanına giden Tolga Semiz ise lüks otomobilini o şekilde görünce polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri otomobilden parmak izi aldıktan sonra güvenlik kameralarını inceledi.

Kameralarda hırsızların eşgallerini belirleyen ekipler kaçan iki hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Aracından bir şey çalınmadığını ancak 35 bin liralık zararının olduğunu belirten Semiz, " Hırsızların eşkalleri belli. Parmak izleri de alındı. Polis ekiplerinin kısa sürede yakalayacağından eminim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.