Hava Durumu

Bursa'da maskeli hırsızlar kameradan tespit edildi!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, bir telefon bayiinde 4 kişinin karıştığı hırsızlık olayı güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2020 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2020 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da maskeli hırsızlar kameradan tespit edildi!

Alınan bilgiye göre, bir süre önce Heykel Meydanı'ndaki bir telefon bayiine sabahın erken saatlerinde çalıntı plakalı araçla gelen maskeli 4 kişi, cam kapıyı kaldırım taşıyla kırarak içeri girdi.

Üzerlerine kırılan camın çerçevesi düşen hırsızlar, bu duruma aldırış etmeden 16 cep telefonunu çaldı. Şüpheliler, teşhirde bulunan cep telefonlarını çalarak geldikleri otomobille kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Maskeli 4 hırsızı tespit eden polis ekipleri, Ahmet K. (23) ve Murat Ö. (38)'yü İstanbul'da yakaladı. İstanbul'da yakalanan şüpheliler Karacabey'e getirilirken, diğer şüphelilerin de yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Ahmet K. (23) ve Murat Ö. (38), emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.